Beste badmintonner,

Op 2 & 3 maart is het weer tijd voor alweer de 52e editie van de Geldropse Open Kampioenschappen! Heb je een stok achter de deur nodig om je goede voornemens waar te maken of heb je gewoon zin in een weekend badminton? Schrijf je dan snel in want het gaat al hard met de inschrijvingen! Het belooft dus weer een weekend vol spannende wedstrijden en gezelligheid te worden. Tijdens ons jaarlijkse toernooi kun je onder andere het volgende verwachten:

✔️ Lekker veel badminton!
✔️ Ruimte voor spelers van ieder niveau; categorieën 1-4-6-8
✔️ Het verdienen van punten voor de Nationale Ranglijst Badminton (in Nederland)
✔️ Geldprijzen voor winnaars, in alle categorieën
✔️ Gratis fruit en een sportief weekend

Per onderdeel betaal je 8 euro inschrijfgeld (9 euro bij betaling in de hal), waarvoor je het hele weekend kunt badmintonnen! Zorg dat je uiterlijk 16 februari ingeschreven staat via toernooi.nl. Doe je mee?

Wil je meer informatie of meteen inschrijven? Ga dan naar de onderstaande link. Daar vind je tevens het reglement. Voor specifieke vragen kun je terecht bij Mark van de Veerdonk via gok@bcgeldrop.nl. Hopelijk zien we je 2 & 3 maart in Geldrop!

 

Schrijf je nu in!