Team 3, bestaande uit Hugo, Laura S, Laura B, Leo, Karlijn en Koen, heeft niet alleen een goede start van het seizoen gehad, maar ook een indrukwekkende reeks van overwinningen neergezet. Ze begonnen het seizoen met een geweldige prestatie door de eerste wedstrijd met 8-0 te winnen, wat het zelfvertrouwen van het team een enorme boost gaf. Ondanks enkele blessures, heeft het team hun goede drive gehouden en zijn in volle vaart op hun doel afgegaan! Dat is gebleken in de volgende wedstrijden, waar ze elke keer weer hebben gestreden voor de overwinning. Het was pas in de 8ste wedstrijd dat ze hun eerste verlies hadden, na zeven opeenvolgende overwinningen. Het feit dat ze pas in de 8ste wedstrijd hun eerste nederlaag leden, onderstreept de consistentie en het doorzettingsvermogen van het team. Het team is met deze overwinning vastberaden en ze hebben hun zinnen gezet om het zelfde te bereiken in een hogere klasse volgend seizoen.

Gefeliciteerd en op naar volgend seizoen!