Hi!
De zomervakantie is eindelijk begonnen! Zijn jouw koffers al gepakt, maar ben jij nog op zoek naar dat ene te gekke spel voor op de camping, het park of het strand? Dan is AirBadminton precies wat je zoekt! Pak je badmintonracket en AirShuttles met je mee en gebruik een bank of hegje als net. Meer heb je niet nodig!

Met de AirBadminton Zomerchallenge maak jij kans op toffe AirBadminton prijzen. Wat moet je doen? Scoor zo veel mogelijk punten door de vallende AirShuttles met je badmintonracket op te vangen. Ontwijk de andere elementen, want dit kan je minpunten opleveren.

Speel de game!
 
Save the date!

 

Op maandag 12 en dinsdag 13 september strijkt de internationale AirBadminton Urban Series neer op het Jaarbeursplein in Utrecht. Tijdens dit evenement spelen de beste AirBadmintonspelers van Europa tegen elkaar. Jouw kans dus om deze spectaculaire sport van dichtbij mee te maken! Dit jaar is het voor de eerste keer mogelijk om een samen met jouw vrienden een hele box af te huren. Deze box kun je vervolgens helemaal aankleden in jullie eigen stijl! De ticketverkoop voor dit internationale AirBadminton event start binnenkort. Zorg dat jij erbij bent!