Beste BCT-leden,

Zoals jullie wellicht vernomen hebt, geldt vanaf zaterdag 6 november weer een aantal aangescherpte Coronamaatregelen.

Je moet weer een mondkapje op wanneer je de sportaccommodatie betreedt. De extra maatregel, die we nog niet hadden in het verleden, is dat er een coronacheck uitgevoerd dient te worden. Deze check moet de vereniging zelf doen. Dus voor alle spelers (ook bezoekend teams) en de eventuele toeschouwers.

Na een oproep door het bestuur zijn enkele personen in de vereniging bereid gevonden die check uit te voeren (zie hierna).

Je wordt vriendelijk verzocht om bij het betreden van de sporthal een mondkapje op te doen. Op het moment dat je Corona Toegangs Bewijs (CTB) is gecontroleerd en geldig is verklaard door de scanner, kun je het mondkapje afdoen en gaan badmintonnen.

Indien de controleur via de scanner melding van een ongeldige QR code krijgt, verlaat je zonder discussie onmiddellijk de sporthal. Als je al gerelateerde klachten hebt, blijf je sowieso al thuis!

Badmintonners die later komen dan de aanvangstijd volgens het speelrooster, moeten zich zelf melden bij onderstaande persoon (want die wil natuurlijk zelf ook badmintonnen).

Bij wie moet je je melden om je te laten scannen:

Zondag, tijden de competitie:

• Bij Jan van Gestel

Maandag (T-Kwadraat)

• De eerste 4 banen jeugd, probeerbadminton en recreanten bij Jan van Gestel
  • De middelste 4 banen (training Eli) bij Tian Tjioe ( en bij afwezigheid van Tian, bij Manon Frissen)

Woensdag (Drieburcht)

• Om 19.30 uur bij Jan van Gestel
  • VB-ers om 19.45 uur bij Connie Jansen
  • Recreanten bij Laura van Schooten (en bij afwezigheid van Laura bij Nico Meurders)

Het bestuur verwacht van iedereen zijn medewerking om de opgelegde maatregelen na te leven.