Minicompetitie2018-02-05T10:32:23+00:00

De Mini-Competitie is  40 jaar geleden door enkele jeugdleiders/trainers opgezet als competitie voor louter recreatieve jeugd badmintonspelers.

Bovendien dient de competitie als springplank naar de reguliere bondscompetitie, zodat junioren met enige wedstrijdervaring ten strijde kunnen trekken.

De minicompetitie 2018 is inmiddels officieel van start gegaan en de eerste wedstrijden zijn al gespeeld.

Ook BCT doet al jarenlang mee aan deze competitie.

In het topjaar van deze MC(Mini-Competitie) deden er tussen de 350 á 380 deelnemers aan deze competitie mee, wat heel bijzonder is aangezien de competitie volledig op vrijwillgers draait.

Omdat dit jaar een lustrumjaar is, wordt er een viering gepland bij de afsluiting van de competitie van dit jaar.

Een van de BCT Minicompetitieteams uit 2012.