Beste BCT-er,

Zoals je hebt vernomen heeft de overheid op 20 oktober een aantal extra maatregelen genomen betreffende corona.

Alle sportcompetities liggen stil. Voor ons betekend dit dat zowel de bondscompetitie als de midweekcompetitie stilliggen tot nader order.

Zo gauw deze weer opengesteld zijn, informeren we jullie en zal een oplossing gezocht worden voor de wedstrijden die uitgevallen zijn.

Het bestuur heeft verder besloten om niet in ‘lockdown’ te gaan en wil de leden zoveel mogelijk laten spelen.

Wel zullen we de adviezen van de overheid en sportbonden door voeren op onze speelavonden.

Dat houdt het volgende in:

Voor de maandagavond:

• Tijden zijn ongewijzigd.
  • Training gaat gewoon door! Wanneer je met tweeën op één speelhelft staat, houdt dan wel 1,5 meter afstand.
  • Het trainingsschema dient zodanig aangepast te worden dat er geen dubbelspel plaatsvindt!
  • Tijdens rustpauzes en instructie dient iedereen 1,5 mtr afstand te houden van elkaar.
  • De kleedkamers, wc en douches zijn gesloten.
  • Omdat de trainingen doorgaan zijn er op maandag geen speelvelden beschikbaar voor recreanten!

Voor de woensdagavond:

• Speelavond tot 22.00 uur
  • Training kan doorgaan van 19.00 tot 20.00 uur
  • Vanaf 20.00 uur alleen recreanten
  • Geen dubbelspel, maar alleen enkelspel!
  • Wedstrijdjes kunnen nog wel ingedeeld worden, speelduur max 20 minuten
  • Tijdens wisselen, bewaar dan minimaal 1,5 mtr afstand
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten (WC’s niet).

Op basis van de informatie van de bond en de gemeente, gaan we na 4 november op dezelfde voet door als de afgelopen weken.

Als vereniging moeten wij de maatregelen handhaven. Als bestuur gaan we er vanuit dat iedereen hier aan meewerkt!