Beste badmintonners van BCT,

Vanaf 28 augustus gaan wij samen met 9 JUMBO supermarkten in Tilburg van start met een unieke spaaractie.

Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkten sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een warmloopshirt of hoodie met je eigen naam erop?

Hoe spaar je mee?

Acht weken lang ontvang je bij elke € 15,- aan boodschappen bij de deelnemende JUMBO supermarkten een actiezegel. Voor ieder clubartikel moet je een bepaald aantal actiezegels sparen. Volle spaarkaarten kun je bij de servicebalie van een van deze JUMBO’s inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbotilburg kom je  bij een speciale webshop, waar je, na selectie van BC Tilburg, voor het artikel dat je bij elkaar hebt gespaard, je naam of initialen kunt opgeven en gratis kunt bestellen met je unieke code. Je zult dat artikel  ongeveer 4 weken na afloop van de spaaractie kunnen ophalen.

Je kunt de BCT-spaarkaart  op de speelavonden (maandag en woensdag) meenemen vanuit de sporthal.

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook onze club sponsort met een mooi bedrag. Bij elke bestelling gaat er namelijk een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas.

Ga daarom vanaf 28 augustus naar een van de JUMBO’s en trommel al je vrienden, kennissen, familie, buren en andere bekenden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Deelnemende supermarkten:

• Jumbo AaBe-straat 8
  • Jumbo Amer 13
  • Jumbo Bart van Peltplein 1
  • Jumbo Broekhovenseweg 74
  • Jumbo Heyhoefpromenade 11-17
  • Jumbo Pater van den Elsenplein 105
  • Jumbo Stappegoorweg 175 (Foodmarkt)
  • Jumbo Wagnerplein 18
  • Jumbo Westermarkt 38

Wij wensen iedereen veel spaar plezier, met veel ‘eigen’ artkelen!