Wat is gratis doelen steunen?

Gratisdoelensteunen.nl werkt samen met verschillende webshops, om op deze manier extra inkomsten te genereren voor onze vereniging.

Daartoe heeft BCT bij Gratisdoelensteunen.nl een persoonlijke pagina aangemaakt.
Deze link kan worden doorgespeeld naar leden / vrienden / consumenten. Wanneer een lid /vriend / consument via deze persoonlijke pagina een aankoop doet bij een aangesloten webshop, zoals Wehkamp, Coolblue of Thuisbezorgd.nl, wordt er door de webshop een commissie betaald aan Gratisdoelensteunen.nl. Deze commissie gaat voor het grootste deel naar BCT.

BCT steunen zonder daar extra geld voor te hoeven betalen: dat is toch ideaal?

Hoe u dat doet is heel simpel: u doet via deze persoonlijke pagina een aankoop bij een aangesloten webshop, zoals u dat gewend bent. Op dat moment is het werk eigenlijk al gedaan! U ontvangt gewoon uw favoriete producten thuis, terwijl u het doel van uw keuze steunt.

De voordelen voor u:

• U hoeft zich nergens voor aan te melden
  • U zit nergens aan vast
  • U ontvangt het product dat u toch al van plan was te kopen
  • En steunt daarmee gratis(!) een goed doel!

De link die u moet gebruiken om BC Tilburg te steunen is:

Gratis Doelen Steunen BCT