BCT heeft een geheel nieuwe website met een eigentijdse uitstraling. Lees al het nieuws over de club, de gehouden en toekomstige activiteiten, de uitslagen en standen van onze teams in de regiocompetities en midweekcompetitie. Nieuw op deze site is ook “Mijn BCT”. Wanneer je daar inlogt heb je meer informatie dan in het openbare deel van de website.
Vul zelf je profiel aan, schrijf eventueel een beknopte biografie en pas zonodig je persoonlijke gegevens aan, met uitzondering van je gebruikersnaam, die staat vast.
In “Mijn BCT” kun je informatie vinden over de zakelijke kant van BC Tilburg (Statuten en Huishoudelijk Reglement), maar ook verslagen van vergaderingen, en de uitkomst van de onlangs gehouden enquete.
Er staan ook foto-albums over activiteiten van BCT en je vindt er de verjaardagen van onze leden (als die daar toestemming voor gegeven hebben). En tenslotte staat daar hoe je (onverhoopt) je lidmaatschap kunt opzeggen.

LET OP:
Binnen nu en twee weken ontvang je van onze webmaster een gebruikersnaam en wachtwoord. Log in en wijzig meteen het wachtwoord in een persoonlijk wachtwoord van jezelf!

Voor alle vragen over deze website kan je mailen naar  webmaster@bc-tilburg.nl